Nyheder

Tak (02.05.2021)

Kære medlemmer

Vi vil gerne takke jer medlemmer, der har støttet Assens Gymnastik Forening med jeres kontingent i denne coronatid. Vi beklager, at vi ikke har kunnet tilbyde mere gymnastik til jer i denne sæson.Vi glæder os til at lave en masse gymnastik med jer til næste sæson.I vil i sæson 2021/22 blive tilbudt et nedslag i jeres kontingent. Vi har opstart i starten af september, så hold øje med vores facebook og hjemmeside angående info om hold og opstart. Vi er ved at skifte udbyder af hjemmeside og betaling og det skulle gerne være på plads inden sæsonopstart. Endnu en gang tak for jeres støtte og vi ønsker jer en dejlig sommer. Har I spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte Kirsten Lund på 40568499.

Hilsen Bestyrelsen
 

Aflysning (25.11.2020)

Far, Mor og Barn er desværre aflyst idag onsdag den 25.11, vi ses igen den 2.12. 

Far, Mor og Barn (27.10.2020)

OBS   OBS    OBS

De nye restriktioner, giver lov til at et barn må ledsages af en voksen, selvom vi overskrider forsamlingsforbuddet på på 10 personer. Vi har været i kontakt med DGI og fået bekræftiget at vi må have Far, Mor og Barn. Så indtil vi hører noget andet fortsætter vi med Far, Mor og Barn.

Corona restriktioner (25.10.2020)

Kære medlemmer

Der kom nye restriktioner i forhold til corona i fredags og dem følger vi selvfølgelig også i Assens Gymnastikforening. Det betyder, at vi er nødt til at sætte flere hold på pause, da de ikke kan overholde forsamlingsforbuddet på 10 personer. Det gælder holdene: Seniordamer, Motionsherrer, Quinder og Far, Mor og Barn. Da forsamlingsforbuddet på 10 ikke gælder børn under 21år, så fortsætter vi med holdene Krudtuglerne og Spillopperne. Vi håber, at vi igen kan lave en masse gymnastik om 4 uger. Hold øje med hjemmesiden og facebook. Hvis I har spørgsmål er I velkommen til at kontakte Kirsten Lund på 40568499.

Venlig hilsen Bestyrelsen

Sæson 2020/21 (02.09.2020)

Kære gymnaster. Så er vi klar til den nye sæson i næste uge, uge 37. Vi har desværre ikke fundet en instruktør til vores rytmehold 4-6 kl.  
Vi følger DGIs retningslinjer i forhold til Covid 19 og opfordrer derfor alle gymnaster til at komme omklædte og efter endt træning at bade hjemme. Vi glæder os til at komme i gang og lave en masse gymnastik med jer.

Side   1   2